Senta: Obećala 1.600 evra za ubistvo muža

Kikindska policija uhapsila je T.B. (48) iz Sente, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo podstrekivanje teškog ubistva.
Senta: Obećala 1.600 evra za ubistvo muža
Foto: 021.rs
Sumnja se da je od maja ove godine do juče, osumnjičena T.B. više puta tražila od tridesettrogodišnjeg muškarca iz Sente da ubije njenog supruga, kao i da mu je za to ubistvo obećala 1.600 evra.
 
Deo obećanog novca, T.B. je , kako se sumnja, dala tridesettrogodišnjaku. Prema nekim verzijama događaja ona je potencijalnom ubici već bila uručila 1.000 evra, ali je uhapšena prilikom primopredaje još 80 evra.
 
Osumnjeničenoj je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici, određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu, biće privedena tužiocu.
  • singer

    16.08.2019 16:50
    e sirotinjo
    Kad sirotinja krene da narucuje ubistva...
  • Kasper

    16.08.2019 16:28
    .
    Sigurno su na fejsu najsrecniji par na svetu
  • Genetski talog

    16.08.2019 16:14
    Garant nije ispat'la ugovorenu polov'nu pa je derek prijavJo u poMliciju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.