FOTO: Pokušali preko Batrovaca da prošvercuju više od 280.000 evra

Carinici su u saradnji sa policijom sinoć, na ulaznoj strani graničnog prelaza Batrovci, u jednoj muškoj torbici pronašli više od 280.000 neprijavljenih evra.
Prekršaj je otkriven oko tri sata posle ponoći, kada je na red za kontrolu stigao "BMW" nemačkih registarskih oznaka kojim je jedan 46-godišnji turski državljanin u društvu 24-godišnjeg sina putovao iz Nemačke, gde žive, ka domovini.
 
Putnici, koji se navodno bave proizvodnjom i preradom mesa, rekli su carinskim službenicima da nemaju ništa da prijave, ali je pregled automobila i njihovog prtljaga pokazao suprotno.
 
 
Tada je u torbici na podu iza suvozačevog sedišta, preko koje su bile nabacane torbe sa stvarima i polovni televizor, otkriven tajni sadržaj. Reč je o 282.550 neprijavljenih evra pronađenih u kovertama spakovanim u crnu mušku torbicu.
 
 
Svakom putniku je vraćeno po dozvoljenih 10.000 evra, dok je ostatak od preko 260.000 privremeno zadržan do okončanja postupka protiv vozača.
  • Novosadista

    21.08.2019 10:44
    Vidi se da nisu odavde, trebalo je samo da kazu da su novac dobili od tetke i problem resen
  • kuzze

    19.08.2019 21:25
    laganica posao
    ko vozi takav BMW, ne vozi polovan TV
    kamile. rekao bih...
    ili bandari, mamak za carine.
    ima li na snimku kamera na prelazu neko vozilo tipa opel astra staro 10god? 2-3 mesta iza BMW?
    ono nosi glavnicu.
  • Budale

    19.08.2019 21:19
    Pa da su prijavili da nose sa sobom sve te pare, sacinio bi se zapisnik i isli dalje sa svim parama. E ovako im i treba kad su budale

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".