Zrenjanin: PerSu dečji program na 34. Danima piva

Gimnazijska ulica u centru Zrenjanina i ove godine će tradicionalno biti pretvorena u ulicu PerSu kišobrana.
Ovog puta, program za decu odvijaće se tokom tri dana, od četvrtka 29. do subote 31. avgusta.
 
U četvrtak, 29. avgusta, svi građani Zrenjanina će sa svojim najmlađima moći da uživaju u zanimljivom programu, predstavama kao što su "Ovde nešto nije u redu" i "Tri praseta", zatim različitim radionicama, ali i u Karaoke žurci. Nakon toga, u petak 30. avgusta, sve mališane očekuju nove predstave, animatori, klovnovi i zabavljači, a moći će i da se upoznaju sa tehnikama popularne kapoere.
 
Najveće iznenađenje spremno je za subotu, 31. avgust. gde će svi ljubitelji fudbala biti u prilici da se druže i provedu sportski dan sa poznatim jutjuberom Đotom.
 
Svi sadržaji su besplatni i namenjeni različitim uzrastima.
 
Ovo je još jedan poklon trgovinskog lanca PerSu marketi svima koji posete manifestaciju Dani piva u potraza za dobrim kulturnim sadržajem. Pored PerSu dečje ulice, bogat program pripremljen je i u Plankovom parku kod Kulturnog centra, pod nazivom Zabavilište u parkiću plankiću, gde će svakog dana, počevši od utorka 27. avgusta, pa sve do nedelje 1. septembra. tokom celog dana mališani moći da učestvuju u raznim sportskim i edukativnim radionicama.
  • Mudri

    21.08.2019 10:54
    A satnica je za decu na faksu? Predstava počinje u pola 9, pa dajte molim vas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina