Subotica: Vlasnik salaša teško povređen u požaru, zapalila se pumpa prilikom pretakanja ulja

V.M. (39) zadobio je teške opekotine, dok su još tri osobe zadobile lakše opekotine, u požaru koji je juče oko 16 časova izbio u Starom Žedniku kod Subotice.
Subotica: Vlasnik salaša teško povređen u požaru, zapalila se pumpa prilikom pretakanja ulja
Foto: 021.rs
Na salašu V. M. koji je prodao sojino ulje kupcu M. A. (34) iz Zrenjanina, zapalila se pumpa prilikom pretakanja sojinog ulja iz plastičnih rezervoara u kamion kupca. Vatra je zahvatila kamion i proširila se na pomoćni objekat i garažu, a izgorela su i dva putnička vozila.
 
Vatrogasci iz Subotice uspeli su da ugase požar za oko dva sata.
 
Vlasnik salaša zadobio je teške opekotine i zbog toga je hitno prebačen u Novi Sad, dok su ostali medicinsku pomoć dobili u Opštoj bolnici u Subotici. Jedna osoba od njih troje je zadržana u subotičkoj bolnici.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina