FOTO: Preko Horgoša pokušao da prošvercuje "plava srca"

Carinici su u saradnji sa policijom u sredu, 4. septembra na graničnom prelazu Horgoš, sprečili krijumčarenje nedozvoljenih doping sredstava otkrivenih u jednom automobilu.
Tokom ulazne carinske kontrole u noći između 3. i 4. septembra, oko tri časa posle ponoći, u automobilu "Audi Q5" nemačkih registarskih oznaka otkriveno je preko 200 stimulativnih tableta koje se nalaze na listi nedozvoljenih doping sredstava.  
 
 
Pomenutim automobilom upravljao je nemački državljanin albanske nacionalnosti koji je putovao sam na relaciji Hurt-Kosovska Kamenica. Uputio se ka traci obeleženoj "zelenim" semaforom namenjenoj putnicima koji nemaju ništa da prijave. To je i potvrdio na pitanje carinika, rekavši da pored ličnih stvari sa sobom nosi i oko 300 evra.
 
 
Službenici su ipak odlučili da detaljno pregledaju automobil, kada je otkriveno da se u omotu servisne knjižice, u pregradi ispred suvozačevog sedišta, nalazi papirna kesica puna nepoznatih tableta plave boje u obliku srca.
 
Sumnjajući da se radi o ekstaziju, policijski službenici su ih preuzeli i uputili na laboratorijsku analizu kojom je utvrđeno da ipak nije reč o narkoticima, već o doping sredstvima. 
 
 
Putnik koji je krijumčario doping sredstva poznatija pod nazivom "plavo srce", predat je policiji u dalju nadležnost i protiv njega će biti pokrenut krivični postupak. 
  • Jel skupo

    05.09.2019 18:31
    svakom po jednu nedeljno
    imaju skenere ili ih konkurencija druka. Valjda tako otkriju.Imaju i jako razvijenu intuiciju kao svaki profesionalac. Pa poznato je da su babe kao vidovite od silnog zivotnog iskustva .A mozda u dilu sa prodavcem stalno vrte jedne te iste kao perptum m.
    Msm ako su u obliku srca nisu neki otrov a mozda i leče srce
  • Aca

    05.09.2019 16:45
    @android
    Vidi od hiljada i hiljada kola dnevno kod njih 500 koji nose nesto 495 prodje 5 uhvate i to je to..
  • @Android 17

    05.09.2019 16:23
    Pa nekom otvore na 15 sekundi a nekome na 15 minuta. Tako i nadju 1-2% (ako i toliko) svercovane robe

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina