FOTO: Preko graničnog prelaza Šid BMW-om pokušao da prošvercuje 25 kg marihuane

I. K. (21) uhapšen je zbog trgovine drogom.
Policija je, na graničnom prelazu Šid, pregledom automobila marke "BMW", kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla marihuanu upakovanu u 26 paketa, ukupne težine 25 kilograma.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
  • Milutin_NS

    09.09.2019 09:44
    Marihuana je droga !
    Marihuana itekako jeste droga - po svim mogućim parametrima. To je činjenica, a to što u nekim slučajevima može da se koristi i u medicinske svrhe nije negacija te činjenice.
  • Mike

    09.09.2019 07:35
    Nauka i marihuana
    Molim sve neobavestene da malo procitaju najnovija naucna istrazivanja o ovoj biljci - marihuana nije droga, nema nikakva stetna dejstva na ljudski organizam (naprotiv), prouzrokovala je 0 (nula) smrtnih slucajeva, ne izaziva fizicku zavisnost, ne izaziva agresivnost, drugim recima ne uzrokuje apsolutno nikakvu stetu.
    Sa druge strane ima visestruka naucno dokazana zdravsteno korisna svojstva (lako je pronaci ih na internetu) i uostalom zato je legalizovana (ili je u procesu legalizacije) u mnogim zemljama sveta.
    A prica kako je kanabis most ka drogama je glupost, tako se onda moze reci i da su druzenje, izlazak, pusenje ili pice most ka drogama.
    Alkohol recimo ima razna stetna dejstva na ljudski organizam (naravno ako se prekomerno konzumira), cesto izaziva agresivno ili opasno ponasanje, zavisnost, itd, pa niko ne trazi da se alkohol zabrani.
  • sale ns

    08.09.2019 20:13
    ajde prvo da razjasnimo-kanabis nije droga a cak i po preporuci svetske zdrastvene organizacije,treba da se skine sa lista droga !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina