Sremska Mitrovica: Počinje izgradnja 190 stanova za bezbednjake

Izgradnja 190 stanova za bezbednjake u Sremskoj Mitrovici počeće sutra, 10. septembra polaganjem kamena temeljca.
Sremska Mitrovica: Počinje izgradnja 190 stanova za bezbednjake
Foto: Pixabay
U naselju Kamenjar sutra će zvanično otpočeti izgradnja oko 15 hiljada kvadrata stambenog prostora koji će biti na raspolaganju bezbednosnim strukturama, ali i građanima koji su učestvovali u ratnim dešavanjima u prošlosti, kaže načelnik gradske uprave Sremske Mitrovice Miroslav Jokić.
 
"Grad je dao lokaciju, izgradiće neophodnu infrastrukturu, pristupne saobraćajnice i urediti javnu površinu. Svi koji budu živeli na ovom prostoru imaće jedan fenomenalan ambijent za život", kaže Jokić.
 
Prema planu, izgradnja stanova bi trebalo da bude završena za godinu do godinu i po dana.
 
Sremska Mitrovica će biti sedmi grad u kojem je počela izgradnja stanova, a bezbednjacima se stanovi trenutno grade i u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Kraljevu i Vranju. Planirana je izgradnja više od 8.000 stanova u sedam gradova, a pripadnici vojske i policije moći će da ih otplaćuju pod povoljnim uslovima.
  • Vrednice

    09.09.2019 22:27
    Hoće oni da preslušavaju sve razgovore i prepiske građana?
  • Zoki

    09.09.2019 19:47
    bezbednost
    Hoćemo li onda biti bezbedniji ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.