Gradska uprava Zrenjanina: Rezultati ispravnosti vode za piće za mesec dana

Konačni rezultati analiza ispravnosti vode za piće iz zrenjaninske fabrike vode biće poznati za mesec dana, saopštila je gradska uprava Zrenjanina.
Gradska uprava Zrenjanina: Rezultati ispravnosti vode za piće za mesec dana
Foto: Pixabay
"Snadbevanje Zrenjanina prečišćenom pijaćom vodom počelo je protekle nedelje, a merenja kvaliteta vode iz novog postrojenja Zrenjaninske fabrike vode obavljaju se svakodnevno, na ulazu i izlazu iz sistema, na osam referentnih tačaka na teritoriji grada", navedeno je u saopštenju.
 
Ispitivanja će se nastaviti i u narednim danima, kako bi Zavod za javno zdravlje imao zvanične rezultate kvaliteta vode, a Grad Zrenjanin dobio saglasnost da skine zabranu korišćenja vode za piće.
  • Lenka

    12.09.2019 13:44
    lopovi
    Voda u Zrenjaninu nikada neće biti za piće, ali će reći da jeste i nastaviti da nas truju. U to fabriku vode je utučenomilijardi i milijardi. Voda je i dalje žuta i smrdi na kanalizaciju. Izvinjavam se, znam da nije lepo reći smrdi, ali ne mogu da napišem da miriše na kanalizaciju.
    I da je samo taj novac poklonjen Rusima. 97 !!!!! PLODNE ZEMLJE JE POKLONJENO KINEZIMA!!!!! Ko još pri zdravoj pameti poklanja zemlju ?! Niko, naravno, ali ovde zdrave pameti višenema
  • Lemix

    10.09.2019 21:46
    Lažu nas ko majmune
    Svi su zaboravili da su Zrenjaninci 5 godina plaćali samodoprinos za fabriku vode u izgradnji koja je imala samo jednog zaposlenog. Novu fabriku će platiti građani kroz visoku cenu potrošene vode. Ni to vlastodršcima nije dosta pa sada daju još 100 milona narodnih para da bi mogli opet da se ugrade. Lažu i da je voda ispravna za piće jer nisu urađene sve analize. Kao. treba im još mesec dana iako Brnabić tvrdi dugačije. Od osiromašenog naroda su sada ukrali i gasnu mrežu koju su meštani izgradili sopstvenim parama i za nekakav bivši dug Toplane besplatno dali Rusima. O, kako je lepo poklanjati tuđe!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.