Pijan brzinom od 150 km/h kolima prošao kroz crveno i naleteo na automobil, muškarac poginuo, devojčica teško povređena

Vojin Ć. (77) poginuo je, dok je devojčica D.Ć. (10) teško povređena u sudaru automobila marke reno i audi, koji su jutros dogodio kod NIS-ove pumpe u Inđiji.
Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila su V. P. (32), zbog sumnje da je izazvao udes u kome je poginula jedna osoba, a jedna devojčica teško povređena. Sumnja se da je on u nedelju ujutro u Inđiji, pod dejstvom alkohola, automobilom "audi" na jednoj raskrsnici prošao na crveno svetlo i udario u vozilo "reno".
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, navodi MUP.
 
Prvi rezultati istrage ukazuju da se nesreća dogodila na raskrsnici ulica Kralja Petra i Branka Radičevića kada je audi koji je vozio Vladimir P. (32) prošao na crveno svetlo semafora i udario u reno.
 
Vozač renoa stradao je na licu mesta, dok je devojčica koja je bila putnik u kritičnom stanju transportovana u Dečiju bolnicu.
 
Vozač audija imao je više od 2,10 promila alkohola u organizmu, pokazao je alko test. Tokom dalje istrage biće utvrđene sve okolnosti ove saobraćajne nesreće.
  • Vlada

    18.09.2019 15:55
    @dule
    Pa imao si onog derana, sina direktora banke D. R. koji je 2009-te pijan ubio dva čoveka u Kisačkoj, jurio šmeker nekih 160 na sat. U prvostepenom postupku prvi put dobio samo 5 godina a koliko znam suđenje još traje, verovatno nikada neće robijat ni dana. Inače ćaća mu je godinu i kusur dana kasnije udario patrolna kola i povredio dva policajca, mislim da ni on za to nije odgovarao.
    Imaš zatim zamenika direktora Srbijaga R. V. koji je mrtav pijan ubio dete na dolmi, dobio je za to samo godinu i po robije.
    Eto ti D.V. koji je 2014-te ubio troje na Bulevaru, jesu krenuli na crveno ali je čovek vozio pijan 170 gradskom saobraćajnicom, dobio 6 godina samo, ako odleži više od tri biću iznenađen.
    Ima tu još raznih slučajeva poput onog kad je funkcioner DSS-a izleteo na crveno i od žene napravio invalida pa dobio samo 7 meseci zatvora, BMW kabriolet misterioznog vlasnika koji je pregazio baku na bulevaru Jaše Tomića, džip koji je ubio devojku na Telepu… Ako imaš auto i dobru vezu, ovde praktično možeš da ubijaš kol’ko hoćeš.
  • dule

    17.09.2019 22:53
    Vlada
    16.09.2019 • 13:08
    @@

    Bilo bi dobro videti poređenje stopu osuđivanosti izgrednika koji izazivaju smrtne slučajeve u saobraćaju, kao i visinu kazni, pošto samo u NS-u mogu da nabrojim barem 5-6 ljudi koji su se izvukli sa ubistvima (nekad i višestrukim) u poslednjoj deceniji.





    Pa daj čoveče spisak. Nemoj stavljati imena, možda neće proći komentar, ali inicijali + godina i mesto nesreće bi bili dobar info, čisto da se ne zaboravi.
  • osa

    17.09.2019 15:15
    Treba ga zatvoriti, ako se ja pitam na doživotnu, ili barem na 45 godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina