Lekari se bore za život devojčice povređene u teškoj nesreći u Inđiji

Lekari se i dalje bore za život desetogodišnje devojčice koja je teško povređena u udesu koji se dogodio juče u Inđiji.
Lekari se bore za život devojčice povređene u teškoj nesreći u Inđiji
Foto: 021.rs
Kako je u novosadskoj Dečijoj bolnici potvrđeno za 021, devojčica je primljena sa teškim telesnim povredama i lekari čine sve da je spasu. 
 
Iako društvenim mrežama kruže apeli da dobrovoljni davaoci, za potrebe lečenja devojčice, daju krv određene krvne grupe, u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine navode za 021 da je krv za ovu devojčicu već obezbeđena, te da u ovom trenutku namensko doniranje nije neophodno.
 
Saobraćajna nesreća dogodila se juče ujutro kada je audi brzinom od 150 km/h prošao kroz crveno svetlo na semaforu i udario u "reno”. Tom prilikom poginuo je 77-ogodišnji muškarac koji se nalazio u renou sa devojčicom, dok je 32-ogodišnji vozač audija, koji je vozio pijan, uhapšen.
  • Xyz

    17.09.2019 02:07
    Ukinuti mu vozacku dozvolu trajno, osuditi na maksimalnu kaznu, bez mogucnosti pomilovanja.
    Ali i to je malo kad je vec jedan zivot ugasen a za drugi se bore lekari.
    Uzas!!!!
  • Lmn

    16.09.2019 15:40
    Minimum 15 godina robije za ovakve stvari.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.