Pančevo: Otvorene prijave za Novembarsku nagradu grada

Građani Pančeva, pravna lica i organizacije pozvani su da predlože kandidate za Novembarsku nagradu Pančeva, koja se tradicionalno dodeljuje povodom Dana grada Pančeva.
Nagrade se dodeljuju fizičkom ili pravnom licu, koje ima prebivalište na teritoriji Pančeva za najvrednija dostignuća u oblastima umetnosti, nauke, arhitekture i urbanizma, novinarstva, obrazovanja, sporta, privrede, medicine, socijalnog i humanitarnog rada.
 
Nagrada može biti dodeljena pojedincu ili grupi za zajedničko delo.
 
Predlog u pisanoj formi koji sadrži podatke o kandidatu i detaljno obrazloženje o dostignuću ili rezultatima rada za koje se kandidat predlaže, kao i lične podatke predlagača (ime, prezime, adresu) treba dostaviti na pisarnicu u gradskom uslužnom centru (ulaz iz Ulice Petra Drapšina), najkasnije do 15. oktobra ove godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina