Odžaci: JKP planira isključenja dužnika, postavlja cisternu sa vodom u sedištu opštine

Posle brojnih opomena dužnicima, Javno komunalno preduzeće "Usluga" u Odžacima najavilo je da će početi da ih isključuje sa gradske mreže.
Odžaci: JKP planira isključenja dužnika, postavlja cisternu sa vodom u sedištu opštine
Foto: 021.rs
Trebalo je da isključenja počnu 17. avgusta, ali za sada nije isključen nijedan korisnik, prenosi "Dnevnik". Kako kaže direktor preduzeća Nikola Aleksić, potražuje se oko 20 miliona dinara od nesavesnih potrošača, a dugovanja se kreću od 15.000 pa do 100.000 dinara.
 
"Sigurno se neće moći sve naplatiti zbog zastarevanja računa posle godinu dana", naveo je Aleksić i dodao da su neplatiše višegodišnji dužnici čije se neizmirivanje obaveza ne može više tolerisati.
 
Zakon o komunalnim delatnostima obavezuje preduzeće da obezbedi vodu za piće svima, pa i neplatišama. Polazeći od te regulative, direktor kaže da u svim selima postoje česme na kojima se mogu snabdevati, a cisterna će biti postavljena samo u sedištu opštine.
  • Bns

    20.09.2019 21:11
    Pitka voda
    Za neupućene, voda u Odžacima 15 godina nije za piće. Isprva zbog arsena, a potom, po otvaranju nove fabrike vode, zbog nematoda.
  • Pop

    20.09.2019 15:30
    Svetogrđe
    ajveći greh uskratiti vodu svakom živom biću. Bog je dao vodu svakom da živi i napoise. Ovi šta rade zar nemisle daje život prolazan i daće morati svi umreti i odgovarati pred bogom. Kada vam krene u životu neštio po zlu nemolite boga za pomoć već se pitajte šta ste radili i zšto ste zaslužili to što vam se dešava. Nema morao sam mora se samo umreti a ostalo je sve materijalno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina