Novi Kneževac: Na smrt pretukli mladića

Pripadnici MUP-a uhapsili su M. D. (19), J. D. (18) i dvojicu maloletnika starih 15 i 16 godina koji su osumnjičeni da su ubili 17-godišnjeg Barna Martina u Novom Kneževcu.
Novi Kneževac: Na smrt pretukli mladića
Foto: Pixabay
Četvorica osumnjičenih su posle kratke rasprave udarali mladića rukama i nogama, a kako je obdukcija pokazala, mladiću je usled udaraca u stomak pukla jetra. Martinovo telo pronađeno je u parku u Novom Kneževcu 18. septembra ove godine, bez vidljivih povreda.
 
Pošto je utvrđeno da je smrt nastupila nasilno, pokrenuta je istraga, te je policija ubrzo uhapsila osumnjičene.
 
Nakon saslušanja u tužilastvu, svima je određen pritvor do 30 dana.
  • Milan Isakov

    23.09.2019 06:17
    Veselina Maslese 110
    Na Detelinari dva brata imala tecu Policajca koji im je stalno bacao prijave u ladicu...naletili su na nekog stranca koji se doselio u ulicu sad su manji od makova zrna. Tip doso iz Slovenije nas coek ne da ih je opeljesio na sudu vec godinu dana placaju sa plata. Sad su nastavili da se svete razbijaju mu auto, pljuju okolo ali ona stara advokatska itekako drzi: nista ne bole batine, vredjanje, ponizavanje, pljuvanje i omalovazavanje kod komsija koliko ih boli sto moraju da plate a nece. Zamislite onu facu kad su u banci ispunjavaju uplatnicu sa vasim imenom? E to boli vise nego nasilje vise nego mentalni sklop tih kukavica jer oni uvek samo tuku slabije od sebe, tuku sa ledja u mraku sacekuse kad ih je vise u grupi. Ali sve se vraca sve se placa zalosno ali ne na njihovoj deci. A kad ne prestanu stara dobra lekcija samo dovesti jaceg tipa da ih namlati ko volove da ne izadju iz traumatologije mjesecima. Ne podrzavam nasilje ali ovakvima samo to pomaze vjerujte mi. Dobra lekcija.
  • lala4ever

    22.09.2019 19:33
    Mafijaški tamni vilajet
    Ja i moji roditelji smo morali da pobegnemo odatle zbog zelenašenja. Tamošnja policija kao da ne postoji, nema ko od njih nije u dilu s lokalnom mafijom.
  • Max

    22.09.2019 19:19
    Problemi o kojima se ne sme govoriti... Zna se ko su ubice. Zna se i ko su provalnici, koji nas terorišu. Sve su veći problemi na severu Vojvodine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.