Subotica: Starijoj ženi upali u kuću, pretukli je i ukrali joj 3.000 dinara

Subotičanka A. S. (88) pretučena je u noći između subote i nedelje u svojoj kući u subotičkom naselju Radanovac.
Subotica: Starijoj ženi upali u kuću, pretukli je i ukrali joj 3.000 dinara
Foto: 021.rs
Kako pišu "Novosti", žena je pretrpela udarce od kojih su joj ostale modrice po licu i telu.
 
Tokom noći muškarac i žena suazvalili vrata njene kuće, upali unutra i od nje zahtevali da im da novac i druge vrednosti. Pretili su joj da će je ubiti i nisu verovali da nema novca. Razbojnik i saučesnica su zatim počeli da pretražuju njene stvari i u ormanu našli torbu u kojoj je bilo 3.000 dinara. Uzeli su novac i otišli, a žena je pozvala sina, koji je pozvao policiju.
 
Obavljen je uviđaj, a za počiniocima se traga.
  • Samo bezati odavde

    01.10.2019 08:50
    Smrdljiva kanta od drzave
    Je li jos i dalje zakon da sve sto je ispod 15 hiljada dinara ukradene robe i novca se osteceni preusmerava na gradjansku parnicu policija ne podnosi krivicne prijave?
  • Mile

    30.09.2019 19:52
    Stiglo nam je ono čemu se nismo nadali - brže, jače i bolje.
  • Vesna Milovanovic

    30.09.2019 11:52
    Rijecka ulica 11
    Ove bi Titova Policija naucila reda. U Zenicu pred pec za lijevanje zeljeza. Ostale bi naucila da hodaju na 1 nozi i da sa jednim okom gledaju na dva. Rigorozne kazne ovim divljacima. Kad su u stanju da napadnu stariju baku koja sramota treba ih nalupati. ne podrzavam nasilje ali ovi zasluzuju najbolju kaznu. Batine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".