Zrenjanin: Radovima na obilaznici pokidani kablovi, ceo grad bez vode

Vodosnabdevanje na teritoriji Zrenjanina je prekinuto jer je u toku izvođenja radova na izgradnji obilaznice izvođač radova pokidao podzemni visokonaponski kabl koji snabdeva bunarske pumpe na izvorštu električnom energijom neophodnom za njihov rad.
Zrenjanin: Radovima na obilaznici pokidani kablovi, ceo grad bez vode
Foto: 021.rs
Kako je iz "Vodovoda i kanalizacije" saopšteno, iz tog razloga došlo je do prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada, i ono će potrajati dok se ne završi sanacija pomenutog kabla.
 
Ekipe Elektrodistribucije Zrenjanin i "Vodovoda i kanalizacije" su odmah po saznanju uzroka nestanka električne energije izašle na teren, u toku su radovi na lociranju tačnog mesta kvara i pripreme terena - iskopavanja za njegovu sanaciju.
 
"Trenutno se ne mogu dati precizne informacije koliko je potrebno vremena za sanaciju visokonaponskog kabla, ali je sigurno da će radovi potrajati više časova. Po dobijanju preciznijih informacija o istima će javnost biti obaveštena", navodi se u saopštenju.
  • Radovan

    09.10.2019 20:00
    Crna zemlja ti se radovala...
    Al' su se zrenjaninci potresli što nemaju vode...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina