Vojvođanskim osnovnim i srednjim školama novac za rekonstrukciju

Dvanaest osnovnih i pet srednjih škola dobilo je novac za radove na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje.
Vojvođanskim osnovnim i srednjim školama novac za rekonstrukciju
Foto: Pixabay
Kako navode u sekretarijatu, škole će, između ostalog, menjati stolariju, sanirati krovnu konstrukciju, zameniti krovove, energetski sanirati objekte, sanitarne čvorove i elektro-instalacije.
 
Najviše novca dobila je OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" iz Novog Kneževca - sedam miliona za finansiranje ugradnje unutrašnje gasne instalacije, a potom OŠ "Marko Stojanović" iz Bele Crkve za investiciono održavanje.
 
OŠ "18. oktobar" iz Bačke Topole dobila je 4,1 milion za zamenu krova, a OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" iz Kanjiže dobila je 3,3 miliona dinara za sanaciju krova i sale za fizičko.
 
Novosadska Elektrotehnička škola "Mihajlo Pupin" dobila je 3,3 miliona dinara za sanaciju ulaznog hola, kantine i sanitarnog čvora, a Muzička škola "Petar Krančević" iz Sremske Mitrovice dobila je 1,2 miliona dinara za popravke krova.
  • Smradovima

    18.10.2019 22:23
    Novac se isplaćuje školama koje imaju za direktora čovek člana ili lojalnog SNS-u,
    a potpisivaće uvećane fakture firmama čiji su vlasnici povezani sa SNS-om, čime će kao donatori preneti deo novca iz Ministarstva za obrazovanje direktno na račun SNS partije.
    Čime se nezakonski oštećuje budžet.
    Ne prave se tenderi a plaćaju naduvani računi.

    Đe se dede tranparentnost, ha, o kojoj ste toliko ispuštali gasove gospodo partijci, za vreme prošlih izbora, a ne sumnjam da ćete i za vreme budućih, bude li do njih uopšte i došlo.

    Što se mene tiče, izlazim na izbore samo ako budu održavani i nadgledani u Švajcarskoj.
  • Tanja

    18.10.2019 19:42
    A Ekonomska škola u N.S. ? Sram Vas bilo, obidjite je i pogledajte uslove,posebno toalete za decu. Setite se u kom veku živimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.