Imovina Zipera četrnaesti put ponuđena na prodaju

Privredni sud u Novom Sadu oglasio je četrnaestu prodaju imovine mega marketa "Ziper" iz Novog Sada, a javno otvaranje ponuda zakazano je za 15. novembar.
Imovina Zipera četrnaesti put ponuđena na prodaju
Foto: Pixabay
Planirana je prodaja sedam imovinskih celina, klanične opreme i opreme za market, odnosno prodaja objekata ovog preduzeća u Novom Sadu, Zrenjaninu, Kikindi i Somboru, piše portal Soinfo.
 
Procenjena vrednost nekadašnjeg mega marketa "Ziper" na Staparskom putu u Somboru je 256,35 miliona dinara, odnosno gotovo 2,2 miliona evra.
 
"Procenjena vrednost nije minimalno prihvatljiva vrednost, niti je na ma koji drugi način obavezujuća ili opredeljujuća za ponuđača", piše u javnom pozivu.
 
Kako je objavljeno u oglasu, zainteresovani kupac za objekat u Somboru, u četrnaestom pokušaju prodaje, mora uplatiti depozit od 51,271 miliona dinara ili nešto preko 435 hiljada evra. Površina bivšeg tržnog centra je više od 6.500 kvadratnih metara i nalazi se na parceli od preko 2,5 hektara.
 
Tržni centar u Somboru otvoren je krajem 2006, a stečaj u ovom preduzeću je proglašen početkom 2010. godine.
  • Vasilije

    22.10.2019 08:11
    Pranje
    Taj Ziper je bio pranje para hrvatskih državljana. Nikada nikako nije ni poslaovao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.