Palić: Ubistvo u pokušaju, žena nožem ubola muža

Posle sukoba supružnika u porodičnoj kući na Paliću, muž je sa ubodnom ranom od noža završio u subotičkoj bolnici i nije životno ugrožen.
 Palić: Ubistvo u pokušaju, žena nožem ubola muža
Foto: Pixabay
U naselju Palić kraj Subotice, u Vranjskoj ulici, jutros oko 3h je povređen G. Nj. (43) sa Palića koga je supruga S. Nj. (51) ubola nožem u leđa.
 
Povređeni je odmah prevezen u subotičku bolnicu, gde mu je sanirana povreda, nalazi se u stabilnom stanju i nisu mu ogrožene vitalne funkcije.
 
U policijskoj upravi u Subotici je potvrđeno da se sinoć na Paliću dogodio napad i da je S. Nj. određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju.
 
Slučaj je u nadležnosti Višeg javnog tužilaštva u Subotici od koga se očekuje da okvalifikuje događaj.
  • lančeMi

    27.10.2019 14:40
    "jadna zena ko zna kroz sta je sve prosla".
  • Mile

    26.10.2019 17:20
    Niko?
    Niko nema ništa da napiše o nasilju u porodici?
    Makar "sirota, nije mogla više da trpi"?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina