Pronađen trinaestogodišnji Petar, policija još traga za otmičarem

Trinaestogodišnji Petar M. iz Stare Pazove koji je nestao u subotu uveče, pronađen je sinoć, a više osoba je uhapšeno.
Pronađen trinaestogodišnji Petar, policija još traga za otmičarem
Foto: 021
Uz roditelje, Petra su ispred stanice policije u Staroj Pazovi dočekali brojni stanovnici Stare Pazove i ministar policije Nebojša Stefanović.
 
Petar je u dobrom stanju, samo mu je povređena donja usna.
 
Kako javljaju mediji, dečak je navodno pronađen u napuštenoj kući u naselju Belegiš. Kako nezvanično saznaje RTS, otmičar dečaka nije pronađen. Više osoba povezanih sa nestankom Petra je uhapšeno, a istraga će biti nastavljena. Roditelji dečaka su imućni i ugledni Pazovčani. 
 
Podsetimo, u potragu za dečakom bili su uključeni najbolji operativci policije iz Pazove, Sremske Mitrovice, Novog Sada i Beograda. Privedeno je 20 ljudi koji se ispituju da li imaju neke veze sa nestankom dečaka. 
 
Kako je otac nestalog dečaka rekao ranije, Petar je poslednji put komunicirao sa bratom od kojeg je tražio da dođe po njega na određenu lokaciju. Potom je usledio još jedan poziv kada se javila majka, a veza se prekinula kada je dečak izgovorio: "Sklonite mi povez sa očiju".
 
Petar je nestao u subotu uveče oko 23 sata, kada je poslednji put viđen u Zmaj Jovinoj ulici u centru Stare Pazove.
  • Kaćanka

    28.10.2019 11:13
    @Lela
    Barbara Vitez
  • Hunter

    28.10.2019 09:01
    Moj klinac sa svojih 13 je još uvek klinac, ali pola razreda su već opaki momci, mafijaši, navijači, bratine...
  • Stole

    28.10.2019 08:55
    Poltičke zavere
    Nisam fan ovih naprednjaka, ali ovaj put, šta je čudno??? Nađeno kidnapovano dete, nekako mi je logično i da se ovaj Stefanović pojavi. Policija odradila posao, dete nepovređeno, on i treba da bude tu. Kakve veštice vam se sad priviđaju, i previše drugih stvari ne rade kako valja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina