Subotica: Uhapšen 14-ogodišnjak zbog pretnji devojčici koja je bila očevidac napada

Subotička policija uhapsila je 14-ogodišnjaka iz tog grada zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.
Subotica: Uhapšen 14-ogodišnjak zbog pretnji devojčici koja je bila očevidac napada
Foto: Pixabay
On se sumnjiči da je upućivao ozbiljne pretnje devojčici koja je bila očevidac napada na sedamnaestogodišnjaka koga su šestorica napadača u centru grada tukla palicama, prenose "Novosti".
 
Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici, a nakon saslušanja sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.
 
Devojčica (16) bila je svedok napada na A.S. (17), koji se dogodio 31. oktobra na autobuskoj stanici u centru grada. Ona je prepoznala jednog od napadača i to ispričala policiji, a zahvaljujući tome vinovnici su brzo uhvaćeni.
  • nekad

    05.11.2019 15:06
    pitom grad
    i subotica poludela....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.