Biciklista poginuo na putu kod Bačke Topole

Pedesetdevetogodišnji biciklista poginuo je jutros oko 5:15 časova na regionalnom putu Bačka Topola – Mali Iđoš, potvrđeno je RTS-u u Policijskoj upravi u Subotici.
Biciklista poginuo na putu kod Bačke Topole
Foto: Pixabay
Prema do sada dostupnim informacijama, vozač teretnog vozila naleteo je na biciklistu V. M. iz Bačke Topole koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.
 
Kako RTS saznaje, vozač teretnog kombija ostao je na mestu nezgode i pružio sve informacije nadležnim organima o okolnostima nesreće.
 
Uviđaj je u prisustvu policije obavio zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Subotici.
  • Rasa

    26.11.2019 17:30
    Ucesnik u saobracaju
    Ja sam i vozac automobila, i bicikla, a i pesak sam. I kao UČESNIK U SAOBRAĆAJU, moram da gledam na ostali saobrajac jednako. Hocu reci, kad vozim auto, gledam druge automobile kako voze, hoce li se prestrojavati, da li mogu da skrenem... a pri tom, jos pazim na bicikliste i pesake i motoriste, da ni njima ne smetam, odnosno da ih ne "presecem" u njihovim putanjama. Kada sam biciklista, isto vazi, pazim na aute da ne izlecem pred njih, ne bahatim se da prelecem pesacki, bio on pod semaforom ili bez; isto vazi i kad sam pesak. Nema to TOLIKE veze da li ste osvetljeni ili ne, sce je stvar ponasanja i shvatanja da ste JEDNAK UCESNIK U SAOBRACAJU kao i svi ostali, i da se i na vas odnose svi zakoni i pravila vezana za saobracaj. A naravno, na prvom mestu je i kultura ponasanja!
    Naravno da postoje bahati vozaci, ali jednako postoje i bahati biciklisti i bahati pesaci. Pa i sami znate koliko ima bahatih pesaka na glavnoj ulici gde je vecina pesaka, pa se guraju, idu kao muve bez glave, i ne obracaju paznju da li nekome seku put, da li svojim naglim zaustavljanjem radi izloga nekome stanu na put... O tome niko ne razmislja, pa sta onda ocekivati od takvih kad je na dva, ili vise tockova.
  • Deki

    26.11.2019 09:51
    Bahati profesionalci
    Ne mali broj "profesionalnih" vozača je poprilično bahat, odnosno bezobziran prema biciklistima na putu. Prošlog meseca pred Suboticom je šleper uleteo ispred mene u kružni tok, a vozač autobusa je preticao automobil jureći "pravo na mene". Čak me je vozač gradskog autobusa "harmonika" u Futogu zakačio zadnjim delom dok me je obilazio, na sreću samo mi je retrovizor iskrivio ali je bilo veoma blizu da me izgura sa puta.
  • 100%Таксиста

    26.11.2019 06:43
    Опет
    Хоће ли полиција почети водити рачуна о бициклисти на. Познато је да су за возаче аутомобила прописане велике казне, а бициклисти возе свуда и свакако. Да не причамо да чак и нове бицикле су у продаји неисправне. Полиција треба да контролише вожњу бициклиста и исправност бицикла. Бициклистичка иницијатива да држи семинаре, обуку из вожње и понашање у саобраћају са бициклом. То могу и родитељи кући да скрећу пажњу деци. Треба бициклисти да схвате да НИСУ НЕПРИКОСНОВЕНИ НА УЛИЦАМА И ПУТЕВИМА. Не требају остављати трауме возачима.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina