Predizborni bilbord Kolinde Grabar Kitarović osvanuo i u Subotici

Bilbord sa likom hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović i njenom predizbornom porukom u predsedničkoj kampanji u Hrvatskoj osvanuo je i u Subotici.
Bilbord se nalazi u Banatskoj ulici u naselju Prozivka, prenosi Blic.
 
"Predsjednica. Jer Vjerujem u vas i borim se za vas", piše na bilbordu, koji Garabar Kitarović koristi u okviru predizborne kampanje u Hrvatskoj.
 
Nije poznato zbog čega je bilbord koji promoviše Kolindu Grabar Kitarović objavljen i u Suboticu, premda u ovom gradu živi veliki broj pripadnika hrvatske nacionalne manjine. 
 
Evidentno je da Grabar Kitarović želi da prikupi i glasove iz dijaspore, pa i iz Srbije, a da je tako govori i nedavno potez kojim je Vlada Hrvatske dodelila 90.000 evra za izgradnju Hrvatske kuće u Subotici i osnaživanje Hrvatskog nacionalnog vijeća.
 
Od tog novca bi trebalo da bude izgrađen novi objekat čime bi se pod istim krovom našle sve tri profesionalne institucije hrvatske manjine, odnosno Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata, Novinsko izdavačka ustanova "Hrvatska riječ" i HNV.
  • Arheoloska zabava

    17.12.2019 13:05
    Samo pitam
    Jel se oglasio Vjekoslav Seselj o ovoj temi
  • Mile

    17.12.2019 00:05
    Kosovac
    Hahahhahahahahahaa. Postovani bez imena, naravno da nikoga nije briga, i ne treba. Nema potrebe da se zestite, pogotovo ne zbog politike. Vase iskustvo je ocigledno drugacije od mojeg. Sve najbolje vam zelim.....
  • @Mile

    16.12.2019 19:22
    Никога није брига ни за Вас ни за Телеп, читалац се вероватно духовито осврнуо на неистину о томе како су староседеоци знали или знају више језика због дивне, толерантне и срдачне средине у којој су живели или живе. Тврдим да у једном Темерину 99% Срба не зна ни да бекне мађарски, цигански или који већ језик, а Мађари знају српски само зато што морају. Мада и то је у питање у чисто мађарским срединама, типа Сента, итд. Никакве ту љубави нема, чист бонтон.
    Но, да се вратимо на тему. ХДЗ плакати и билборди у сред Суботице. Једном су се већ на локалном радију ''грешком'' пуштале Томпсонове песме. И нико није одговарао у оба случаја.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.