LSV: Nadamo se da će se vlast setiti da izgradi u Vojvodini bar neki kilometar novih puteva

Liga socijaldemokrata Vojvodine saopštila je da se nada da će se neko iz aktuelne vlasti setiti i Vojvodine i da će "izgraditi bar neki kilometar novih puteva".
LSV: Nadamo se da će se vlast setiti da izgradi u Vojvodini bar neki kilometar novih puteva
Foto: 021.rs
Ligaši su se osvrnuli na današnji početak radova na Moravskom koridoru, podsećajući da je javnost nedavno saznala da je svega 10 odsto novih auto-puteva u Srbiji izgrađeno na teritoiji Vojvodine.
 
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je prilikom početka izgradnje "prvog digitalnog auto-puta" da će on biti završen za četiri godine.
 
"Postavljamo pitanje za koliko godina će biti gotova Banatska magistrala. Tunel kroz Frušku goru? Put koji bi povezao Kikindu i Sombor? Obilaznica oko Zrenjanina? Nadamo se da odgovore nećemo čekati dugo. Očekujemo da predsednik Vučić i Vlada Republike Srbije pokažu da građani Vojvodine nisu građani drugog reda", poručuju u LSV.
 
U Ligi socijaldemokrata Vojvodine poručuju i da Vojvođani pune budžet Srbije i doprinose u ukupnom društvenom proizvodu sa više od 35 odsto.
 
"Počnite da vodite računa o Vojvodini, kada već Vojvođanima ne date da sami upravljaju svojom Pokrajinom", zaključuju ligaši.
  • Pedja971

    20.12.2019 18:16
    Nisam autonomaš,ali kad bi se Vojvodina odcepila i postala samostalna država ušla bi u evropsku uniju za dve godine.
  • Arheoloska zabava

    17.12.2019 12:59
    Nasankace se
    I staze za motorne sanke
    Gospodo a zasto se brukate #samopitam
  • Sloba53

    17.12.2019 08:52
    LSV
    Za istoriju će ostati zabeleženo da je APV za vreme ovih postala nerazvijeno područje od "lokomotive razvoja" dok se Čanak noću sastajao sa AV , ali to je i naša krivica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".