Završena rekonstrukcija trga u Kanjiži

Završena je rekonstrukcija trga u centru Kanjiže.
Ovi radovi su koštali 57,6 miliona dinara, a novac je izdvojila Pokrajinska vlada preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine.
 
Reč je o infrastrukturnom i parternom uređenju u cilju povezivanja centra sa pešačkom zonom i Narodnim parkom, u kom je smeštena Banja Kanjiža, a ukupna vrednost iznosi više od 65 miliona dinara.
 
Koordinator projekta "Rekonstrukcija bloka A i B" Nebojša Rakić kazao je da je ovaj projekat od ogromnog značaja za ovu opštinu zbog povezivanja centra grada i Banje Kanjiža.  
 
"Ovo je važan projekat kako za građane naše opštine tako i za turiste, uredili smo 4.000 kvadratnih metara u samom jezgru grada i obezbedili sadržaj za decu po najnovijim standardima za njihovu bezbednost", istakao je Rakić.
  • Sabahudin

    10.01.2020 06:43
    Omerović
    Zbog onako malobrojnog dočeka Mirovića od strane vernika ja bih postavio pitanje odgovornosti čelnika SNSa u Kanjiži! Stvarno je sramota što je tek nekoliko njih dočekalo Njega

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina