Zaustavljen kod Sremske Mitrovice jer je vozio 248 km/h

Saobraćajna policija zaustavila je juče, na autoputu Beograd-Šid, na području Sremske Mitrovice, 24-ogodišnjeg vozača koji je vozio BMW brzinom od 248 kilometara na čas, za 118 kilometara više od dozvoljene brzine kretanja.
Zaustavljen kod Sremske Mitrovice jer je vozio 248 km/h
Foto: 021.rs
Vozač je priveden nadležnom sudiji koji mu je zbog učinjenog prekršaja nasilničke vožnje izrekao novčanu kaznu od 140.000 dinara i  zabranu upravljanja automobilom u trajanju od devet meseci.
 
"Apelujemo na sve vozače da dosledno poštuju ograničenja brzine, ne konzumiraju alkohol i ne upotrebljavaju mobilne telefone u toku vožnje i da koriste sigurnosne pojaseve, čime čuvaju i svoju i bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju", saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica.
  • Tuki

    01.12.2020 11:09
    daj bre ljudi
    Dečku dali 5 dana i na dan izlaska uruče mu da je apelacioni sud mu podigo na 30 dana samo da bi sakrivali ostale teme i vesti.
    Sram vas bilo mi smo jedan narod videli crnogorac pa ajde da aga zajebavamo.
  • Djole

    18.01.2020 21:42
    Za gastarbeitera
    Ciko idi vozi po putevima gde zivis.Tako na baustelu radis od jutra do sutra i jednom godisnje dodjes u Srbiju i solis nam pamet ovde i ucis kako se vozi.Da ti nije tog famoznog daska u Srbiju vise bi moja baba imala predjenih km nego ti.
  • Gastarbeiter

    15.01.2020 00:36
    Samo niko ne spominje da "mi" sa stranim tablicama dok vozimo vise od dozvoljenog ipak vozimo tehnicki ispravna vozila, sa svim ispravnim kocnicama,svetlima, migavcima, da vozimo decu u auto sedistima ,NE vozimo levom trakom 90 ako je desna slobodna , ta razliku od domacih vozaca ns auto putu sa jednim svetlom, leva traka ,80 na sat, prelazi iz trake u traku bez migavca....
    I opet gastarbajteri za sve krivi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina