Automobil udario u lokomotivu na prelazu kod Kovačice

Na putnom prelazu između Kovačice i Tomaševca, jutros je automobil udario u lokomotivu teretnog voza, a povređenih nije bilo.
Automobil udario u lokomotivu na prelazu kod Kovačice
Foto: 021.rs
Kako je saopštio "Srbija Kargo", u 07.20 časova, na pruzi Pančevo - Orlovat - Novi Sad, između Kovačice i Tomaševca, na putnom prelazu obezbeđenom znacima vertikalne signalizacije, putničko vozilo udarilo je u lokomotivu teretnog voza.
 
Povređenih nije bilo, kaže se u saopštenju i navodi da je "do sudara došlo zbog vozača automobila, koji nije poštovao saobraćajne propise".
 
Dodaje se da je teretni voz broj 41640 saobraćao na relaciji Dimitrovgrad - Subotica - državna granica.
  • teror u

    13.01.2020 12:24
    smrdojvodistanu
    Kakva pokrajina takvi i vozači.
  • teror u

    12.01.2020 16:12
    smrdistanu
    Kakva drzava takvi i pruzni prelazi .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.