Pijan vozio kola s probnom dozvolom i naleteo na telefonski stub

Mladiću starom 26 godina, određeno je policijsko zadržavanje do 12 časova zbog vožnje u stanju potpune alkoholisanosti u Pećincima.
Pijan vozio kola s probnom dozvolom i naleteo na telefonski stub
Foto: Pixabay
Muškarac je upravljajući automobilom "alfa romeo" koji je imao veću snagu motora od propisane za vozača sa probnom vozačkom dozvolom i u nedozvoljeno vreme, udario u drveni telefonski stub i polomio ga.
 
Vozaču je u Prekršajnom sudu u Rumi izrečena kazna od 150.000 dinara, 12 meseci zabrane upravljanja vozilom B kategorije i 21 kazneni poen.
 
"Apelujemo na vozače motornih vozila da se dosledno pridržavaju svih saobraćajnih propisa, posebno zabrane vožnje pod uticajem alkohola i zabrane vožnje nepropisnom brzinom", saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica.
  • Damir

    28.01.2020 13:30
    Predlažem da se izmenama Zakona o bezbednosti saobraćaja potpuno ukinu probne vozačke dozvole jer ovaj slučaj pokazuje da probna dozvola nije sprečila divljanje alkoholisanog mladića.
  • Steva

    27.01.2020 21:30
    da,da
    Pa jel mu se izvinuo kada je video šta je uradio ili je nastavio dalje da vozi ?
  • Dusan

    27.01.2020 12:40
    Imam
    predlog, da se mladicu vise nikada ne izda ni dozvola za bicikl.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.