Vrbas: Krpe se udarne rupe na kolovozu

Ekipe "Puta" krpe udarne rupe hladnom asfaltnom masom na teritoriji grada Vrbasa.
Hladna asfaltna masa koristi se u zimskom periodu za popunu rupa na putevima. Sanacija se obavlja na kritičnim mestima i predstavlja privremeno rešenje kako bi se smanjio obim oštećenja kolovoza u uslovima naizmeničnog pada i porasta temperatura ispod i iznad nule. 
 
"Do sada smo iskoristili deset tona asfaltne mase, a još deset tona iskoristićemo za krpljenje udarnih rupa u Savinom i Ravnom Selu. Neophodno je i sređivanje puta Savino Selo-Kosančić, jer su se tamo pojavile udarne rupe", rekao je predradnik za "Put" Milovan Krivokapić.
 
 
Prema rečima Krivokapića, ekipe "Puta" redovno obilaze teren, sređuju vertikalnu signalizaciju i dežuraju u Zimskoj službi. Sređuju se bankine kako se voda ne bi zadržavala na putevima. 
  • lila

    31.01.2020 19:03
    pitanje
    A..., Vrbas ima kolovz? Mislim, Vrbas i okolina. Ima???
  • Raka

    31.01.2020 08:25
    Vrbas-mali montenegro
    Pa ovaj nema ni 100kg, kako misli da utaba? :)
    Udari dva puta lopatom i idemo dalje, a dune vetar i istera sve iz rupe!
    Mogli su tih 5tona asvalt istovare bilo gde, a pare su otisle sa racuna...
  • Branka

    30.01.2020 10:49
    Adice
    Hoće li se ikad iko setiti da to isto uradi u naselju Adice u Novom Sadu? Ulica Sime Šolaje je jeziva. Opasno i strašno je kretati se i autom i peške. Inače, i prilaz naselju, uz dolmu, na kraju iste ulice je skoro nemoguć. Rupe, blato kad je kiša voda koja nema gde da ode...a isto naselje još uvek nema adresu. Mi smo ljudi bez adrese već godinu dana!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina