Maloletnici pretukli dostavljača u Pančevu i ukrali mu pice

Nepoznate osobe sinoć su oko 21:30 časova u Ulici Stevana Sremca u Pančevu napale i izudarale dostavljača pice, a zatim iz prtljažnika vozila kojim je dostavljao, ukrala dve pice i pobegla, prenosi pančevački portal 013info.
Maloletnici pretukli dostavljača u Pančevu i ukrali mu pice
Foto: 021.rs
U Višem javnom tužilaštvu u Pančevu portalu 013info.rs je rečeno da su obavešteni o ovom događaju i da su NN lica zadala više udaraca čvrstim predmetom dostavljaču pice koji je tom prilikom zadobio lake telesne povrede, nakon čega su napadači oduzeli dve pice iz prtljažnika dostavnog vozila i pobegla sa lica mesta.
 
Oštećeni je Policijskoj upravi u Pančevu podneo krivičnu prijavu protiv NN lica zbog razbojništva.
 
"Kako postoje indicije da su NN lica maloletna, Više javno tužilaštvo u Pančevu će u okviru predistražnog postupla narediti mere i radnje u cilju otkrivanja i identifikovanja NN lica", kaže se u saopštenju tužilaštva.
  • Sabahudin

    12.02.2020 17:05
    Omerović
    AV ne mora da brine kada je reč o omladincima SNSa
    Još kad osete ukus botovskog sendviča...
  • Milan NS

    12.02.2020 08:26
    Evo ovih klinaca
    već za koju godinu kao predsednici upravnih odbora, vodovoda, gradskog zelenila...
  • Ovo

    11.02.2020 13:49
    je
    Ovo je čista sila, bezobrazluk, razbojništvo...……...da imamo drugačiji Zakon za maloletnike odmah u zatvor za maloletnike.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina