Stanovnici Malog Iđoša i Bačke Topole ponovo mogu autobusom do Segedina

Autobuski prevoznici "Saobraćaj Žabalj" i "Suboticatrans" uskladili su svoje redove vožnje, pa putnici iz Malog Iđoša i Bačke Topole od ponedeljka ponovo mogu da stignu do Segedina.
Stanovnici Malog Iđoša i Bačke Topole ponovo mogu autobusom do Segedina
Foto: Pixabay (ilustracija)
Direktne linije i dalje neće biti, ali su polasci iz Feketića usklađeni tako da putnici na vreme stignu do Subotice, a odatle do Segedina, pišu "Novosti". Ta neusklađenost bila je najveća zamerka putnika, kada je početkom godine ukinuta linija Feketić - Segedin.
 
Autobus iz Feketića kretaće u 5:20h, a iz Bačke Topole u 5:45h, da bi u Suboticu stizao najkasnije u 6:25h. Autobus na redovnoj liniji Subotica - Segedin kreće u 6:35h.
 
Stanovnici Malog Iđoša i Bačke Topole su u prethodnom periodu pokrenuli peticiju sa ovim zahtevom koju je potpisalo više od 1.300 ljudi i koja je predata autobuskim prevoznicima. 
 
U najvećem problemu bili su studenti koji studiraju u Segedinu, a tu je i dosta radnika koji svakodnevno putuju, kažu stanovnici ovih mesta.
  • deo demosa

    13.02.2020 19:29
    ma
    predivno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina