Građanski preokret podneo prijavu protiv ministra Gorana Kneževića zbog vodosnabdevanja u Zrenjaninu

Građanski preokret podneo je Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu krivičnu prijavu protiv ministra privrede Gorana Kneževića zbog, kako se navodi, podstrekavanja na izvršenje krivičnih dela zloupotreba u vezi sa poslovima vodosnabdevanja u Zrenjaninu.
Građanski preokret podneo prijavu protiv ministra Gorana Kneževića zbog vodosnabdevanja u Zrenjaninu
Foto: 021.rs
Kako se navodi u saopštenju, u prijavi piše da je Knežević podstrekavao na izvršenje krivičnih dela zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom, zloupotreba službenog položaja i zloupotreba položaja odgovornog lica.
 
Iz tog udruženja su podsetili da su prošle godine podneli krivične prijave protiv gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića i još pet osoba zbog krivičnih dela u vezi sa vodosnabdevanjem u Zrenjaninu, kao i da je po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, troje od tih šestoro osoba uhapšeno u četvrtak.
 
Grad Zrenjanin već 16 godina nema zdravu pijaću vodu, a svi dosadašnji pokušaji da fabrika vode počne da distribuira ispravnu vodu građanima su propali.
  • Radmila

    17.02.2020 21:51
    Svi dodju na red jednog po jednog ministra prozivaju samo niko od medija da napravi visecasovnu emisiju o zlodelima savetnika Bocare, sta je on zasticeniji od svih kao beli medved, a ubedljivo najgori
  • Nevolem

    15.02.2020 21:38
    Ej, drugari ....
    Ko je piso nije ni cudo.
  • Banaćan

    15.02.2020 21:18
    Konačno
    Konačno da je neko ukazao na glavnog i odgovornog za sve mahinacije u Zrenjaninu (građevinska mafija, automafija, vodena mafija). Neko je lepo rekao da je to Regionalni Isus i da se on za sve podlosti (uz proviziju) pita. Zar nije utuvio u glavu da je Bog već počeo da ga kažnjava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".