Stara Pazova: Grupa maloletnika uhapšena zbog krađe devet vozila

Policija iz Stare Pazove podnela je krivične prijave protiv sedmorice maloletnika i jednog osamnaestogodišnjaka iz tog mesta zbog krađe devet vozila.
Stara Pazova: Grupa maloletnika uhapšena zbog krađe devet vozila
Foto: Pixabay (ilustracija)
Sumnja se da su oni, tokom decembra prošle i januara ove godine, na teritoriji opštine Stara Pazova, obijali putničke automobile i jedno teretno vozilo i odvozili ih na teritorije susednih opština.
 
Sva vozila su pronađena i vraćena vlasnicima.
  • Preciznija arhiva

    16.02.2020 16:26
    EU - tehnologija, prosperitet, nauka
    Vojvodina - krađa vozila
  • Kolega

    15.02.2020 16:12
    Nevidjeno do sada
    Nesto nisam vidjao ovakve vesti do sada ? Mora da ce izbori. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".