FOTO: Na Horgošu sprečen šverc kozmetike vredne milion dinara

Carinici su u utorak, 18. februara na prelazu Horgoš u saradnji sa policijom sprečili pokušaj krijumčarenja kozmetike, čija je vrednost procenjena na oko milion dinara.
Prekršaj je otkriven kada je sinoć oko 23 časa za kontrolu na ulazu u zemlju stigao automobil "ford mondeo" nemačke registracije, kojim su putovala dvojica Albanaca iz Peći.
 
Na pitanje da li imaju nešto da prijave, 50-godišnji vozač i njegov 35-godišnji saputnik istog prezimena rekli su da sa sobom nose samo lični prtljag, ali su svejedno izdvojeni za detaljan pregled.
 
Tom prilikom su u prtljažniku automobila pronađene torbe i kese u kojima je pored nešto malo prtljaga otkriveno i preko 2.200 različitih kozmetičkih preparata. 
 
 
Prema cenama na svakom pojedinačnom proizvodu ukupna vrednost dekorativne kozmetike i preparata za negu kože i kose procenjena ja na oko milion dinara.
 
Dalju nadležnost u ovom slučaju su preuzeli policija i tužilaštvo, kojima su predati zaplenjena roba, automobil i putnici.
  • Piško

    19.02.2020 18:07
    ...
    Ja mislim da se ovde od sedam miliona građana preko pola bavi pijačarenjem. Nisu za to krivi ni Milošević, ni Vučić, ni žuti ni zeleni... Kriv je pijačarski mentalitet koji se uvukao u narod, logika nakupca koju je ovde sistem oduvek nagrađivao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".