Zrenjanin: Pokrenuta istraga protiv muškarca zbog sumnje da je ubio majku

Viši javni tužilac u Zrenjaninu doneo je naredbu o pokretanju istrage protiv F.N. (24) iz Bačkog Gradišta zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo lišivši života svoju majku F.D. (55).
Zrenjanin: Pokrenuta istraga protiv muškarca zbog sumnje da je ubio majku
Foto: Pixabay
Kako je iz tužilaštva saopšteno, sumnja je proizašla na osnovu operativnog rada policije u Novom Sadu i Bečej, te izvršene ekshumacije leša pokojne F.D. i preliminarnih rezultata izvršene obdukcije.
 
Ekshumacija je izvršena 19. februara u prisustvu dežurnog zamenika Višeg javnog tužioca u Zrenjaninu, specijaliste sudske medicine i policijskih službenika.
 
U saopštenju se navodi da na osnovu utvrđenih činjenica, a nakon saslušanja osumnjičenog od strane zamenika javnog tužioca, proizilazi da je osumnjičeni neutvrđenog dana maja 2019. u Bačkom Gradištu, u porodičnoj kući prilikom svađe sa svojom majkom, njoj zadao više udaraca pesnicom po glavi, usled čega je preminula.
 
U nameri da prikrije izvršenje krivičnog dela, okrivljeni je telo zakopao u dvorištu kuće, a o događaju nije obavestio nikoga, sve do dana otkrivanja.
 
Protiv okrivljenog je po predlogu javnog tužioca, pritvor odredio sudija za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu zbog opasnosti od bekstva, okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i iz razloga što su način izvršenja i težina posledice krivičnog dela doveli do uznemirenja javnosti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.