Posebne jedinice policije od sutra u Šidu zbog incidenata sa migrantima

Dodatne i posebne jedinice policije od sutra će biti prisutne u Šidu, kako bi u potpunosti uspostavile bezbednost i javni red u tom mestu, u kojem se poslednjih dana dešavaju incidenti sa migrantima, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Posebne jedinice policije od sutra u Šidu zbog incidenata sa migrantima
Foto: 021.rs
Vučić je rekao da poslednjih nekoliko dana građani u Šidu imaju problema zbog, kako je rekao, nervoze kod migranata, koji su počeli da upadaju u kuće i imanja i da je zbog toga zamolio ministra policije Nebojšu Stefanovića da pošalje posebne jedinice policije, u Šid.
 
"Vidim da su ljudi u Šidu vrlo uznemireni jer im upadaju sve češće u kuće i na imanja. Zato sam zamolio Stefanovića da pošalje posebne jedinice policije, bilo žandarmerije ili neke druge specijalne jedinice da zavedu red u Šidu, obezbede mir i da ne budu taoci broja migranata koji čekaju da pređu na teritoriju Hrvatske", rekao je Vučić.
 
Vučić je istakao da će policija obezbediti mir za sve građane Srbije i Šida.
 
"Od sutra možete očekivati značajno povećanje snaga javnog reda i mira koji će uspostaviti bezbednu zonu za sve građane Šida", rekao je Vučić.
  • Marija

    01.03.2020 19:59
    Sloboda
    A zasto treba da molimo da nas drzava brani pa valjda je to obaveza iste ili se ja to varam da u rodjenoj zemlji nemam pravo na zastiti ili je imaju samo selektivno. Nazcite nesto i od komsija!!!
  • Limanac

    01.03.2020 18:00
    Incidente tamo pre svih prave narodne straže, odnosno bande četnika koji maltretiraju ove koji bi da se domognu EU. Smeta im što su ovi druge vere i po svom patrotsko-naci opredeljenju imaju nameru da ih šikaniraju i maltretiraju i time brane hrišćanstvo jer su veliki hrišćani. Licemeri najobičniji. To su oni isti što su izbeglicama za vreme akcije "oluja" prodavali litru vode za 10 maraka. Migranti su ogromnom većinom jadni da jadniji biti ne mogu. Na hiljade km od kuće gde im je sve porušeno.
  • Piško

    01.03.2020 17:15
    ...
    Država može da uradi svašta, čak i da poboljša rejting kod desno inklinirajućeg biračkog tela pomoću ovakvih mikrodrama. Ovu igru su izmislili Mićunovićevci a sada je Šekijevac igra bez konkurencije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.