Preinačena presuda, Goran Jevtić će kaznu izdržavati kod kuće

Viši sud u Somboru preinačio je svoju raniju odluku i odlučio da glumac Goran Jevtić (41) kaznu od 10 meseci, na koju je pravosnažno osuđen za nedozvoljene polne radnje nad maloletnikom, služi u kućnom zatvoru.
Pravosnažnom presudom Jevtić je bio osuđen na kaznu od 10 meseci "klasičnog zatvora" koju bi morao da izdržava u nekom od kazneno-popravnih zavoda u Srbiji.
 
Portal NovaS prenosi da je odluka preinačena nakon što je Jevtićev branilac podneo Vrhovnom kasacionom sudu zahtev za zaštitu zakonitosti. Po nalogu tog suda, Viši sud u Somboru je preinačio zatvorsku kaznu u kaznu kućnog zatvora.
 
Jevtić je, prema pisanju tog portala, optužen da je u avgustu 2014. godine u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru obljubio maloletnika, tokom žurke koja je upriličena povodom manifestacije "Pozorišni maraton".
 
Sudski postupak je trajao od jula 2015, a glumac je sve vreme negirao krivicu.
  • Sovra

    08.03.2020 06:28
    Surovo blaga kazna
    Pročitah negde kućni pritvor bez nanogice. Idiotizaam u Srbiji koji me više uopšte ne iznenadjuje. Ili je čovek kriv za napastvovanje dečaka i kazniti ga kako treba, ili nije pustiti ga a kazniti dečaka za lažno svedočenje i kajanje ugleda. Ovako je smešno.
  • Cole

    06.03.2020 17:11
    Licemeri
    Više se sad bunite na blagu kaznu nego kad je bahati mitrović mlađji ubio devojku. Sram vas bilo
  • Zoki

    06.03.2020 10:49
    To je preteska kazna za njega, kaznjen je kao da je pogazio devojku dzipom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina