Jugoremedija ponuđena za 762,7 miliona dinara

Fabrika lekova Jugoremedija u stečaju ponuđena je na prodaju po početnoj ceni od 762,7 miliona dinara, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.
Jugoremedija ponuđena za 762,7 miliona dinara
Foto: 021
Najvažnija imovina zrenjaninske fabrike je industrijski kompleks na parceli od 7,3 hektara na kome se nalaze objekti čija je ukupna bruto površina 17,2 hiljade kvadratnih metara.
 
U prodajnom paketu su i žigovi 24 farmaceutska proizvoda što je intelektualna svojina, oprema, 28 motornih vozila, inventar, zalihe i stan u Zrenjaninu.
 
Javno nadmetanje za Jugoremediju zakazano je za 16. april u Zrenjaninu.
 
Ova farmaceutska kompanija preživela je neuspešnu privatizaciju, a od kada je u stečaju više puta je prodavana bez uspeha.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina