Pokrajinska vlada izdvaja novac za angažovanje još sanitarnih inspektora i obezbeđuje dezinfekciona sredstva

Pokrajinska vlada je danas donela rešenje kojim je iz stalne budžetske rezerve izdvaja 5,3 miliona dinara za radno angažovanje deset sanitarnih inspektora na šest meseci.
Pokrajinska vlada izdvaja novac za angažovanje još sanitarnih inspektora i obezbeđuje dezinfekciona sredstva
Foto: Pixabay
Rešenje je doneto u cilju da se obezbedi efikasni sanitarni nadzor.
 
Direkciji za robne rezerve Vojvodine naloženo je da isporuči 17.800 litara tečnog sapuna ustanovama čiji je osnivač AP Vojvodina u oblasti zdravstvene i socijalne zaštite, obrazovanja, učeničkog i studentskog standarda.
 
Pokrajinska vlada je donela rešenje da se obezbedi dodatnih 12.000 litara koncentrisanog sredstva za dezinfekciju za potrebe zdravstvenih ustanova u Vojvodini.
  • treba i nama

    18.03.2020 15:05
    Ajde da mislite na svoj narod. Donirajte nam maske i dezinfekciona sretstva. Ovde se dešava, ne u nekoj drugoj zemlji.
    Donirali bi u drugoj zemlji?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.