Hapšenja u Irigu i Rumi zbog nepoštovanja policijskog časa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Irigu i Rumi uhapsili su Ž. S. (37) i M. P. (45), zbog sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.
 Hapšenja u Irigu i Rumi zbog nepoštovanja policijskog časa
Foto: Pixabay
Oni su se za vreme policijskog časa nalazili na ulici bez dozvole za kretanje. Njima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
 
Policija je kod Ž.S. pronašla manju količinu marihuane. Nakon veštačenja, biće podneta i odgovarajuća prijava.
  • Rebro

    23.03.2020 09:24
    Ali zato u Novom Sadu mozes da nabijes u crkvu 100 ljudi, das im da lizu istu kasiku i niko ti nista ne moze.
  • Markov Ivan

    22.03.2020 13:28
    Cetinjska ulica 78
    U doba Jugoslavije ovakvi su dobili odmah lekciju u marici do stanice. Kasnije su ih odveli na teski fizicki rad u Zenicu a ostale mlade u popravni dom. Nema izlazaka samo do skole i nazad. Prekrsaji su kaznjavani rigorozno zabranom izlazaka par mjeseci. Sjetite se NNI nista nas nesmije iznenaditi kako smo svi u skolama imali maske i ucili nas sta i kako. Ovo je sprdacina od nekulture.
  • Петровград

    22.03.2020 00:47
    Само по џепу или друштвено корисни рад. Радишност је племенита особина. Са нецивилизованом инат стоком апсолутно не вреди другачије. Јер њима је то забавно.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.