Zrenjanin: Otvoren poseban račun za donacije privrednika najugroženijim građanima

Gradska uprava Zrenjanina otvorila je poseban broj računa za pomoć u uslovima proglašenog vanrednog stanja i uplatu donacija u budžet Grada Zrenjanina.
Zrenjanin: Otvoren poseban račun za donacije privrednika najugroženijim građanima
Foto: 021.rs
Račun je otvoren zbog interesovanja i zahteva velikog broja privrednika, zrenjaninskih preduzetnika i stranih kompanija koje posluju u gradskim industrijskim zonama, a koji iskazuju najviši stepen društvene odgovornosti i žele da se u aktuelnoj složenoj situaciji uključe u aktivnosti pružanja pomoći najugroženijem delu stanovništva, navode u upravi.
 
Grad Zrenjanin uputiće posebno obaveštenje svim privrednim subjektima na svojoj teritoriji, preduzećima i privatnim preduzetnicima, s naznačenim brojem računa i načinom uplate, a svim zainteresovanim pojedincima i kolektivima unapred zahvaljuje na razumevanju novonastale situacije i visokoj svesti o potrebi da se pomogne našim ugroženim sugrađanima. 
 
BROJ RAČUNA:
 
840-744141843-14 - Tekući dobrovoljni transferi od fizičkih i pravnih lica u korist nivoa gradova
 
PO MODELU: 97
 
POZIV NA BROJ ODOBRENJA: 51 - 242
 
Za sve dodatne informacije na raspolaganju je telefon Gradske uprave Zrenjanin, Odeljenja za finansije 023-315-0080, ili e-mail načelnika odeljenja:
darko.vukic@grad.zrenjanin.rs. 
  • Maja

    25.03.2020 09:01
    Vau!
    Svaka čast i bravo!
  • cluffas

    24.03.2020 23:30
    Ovo je pogresno. GRAD ZRENJANIN MORA DA POMOGNE GRADJANE I PRIVREDNA DRUSTVA kada su u krizi!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina