VIDEO: Naši proslavljeni sportisti pridružuju se kampanji "Ostani kod kuće"

Kampanji "Ostani kod kuće" Pokrajinske vlade pridružilo se još naših uspešnih sportista.
Olimpijski šampion u odbojci Slobodan Boškan poručio je da sportisti vole da pobeđuju, ali da je za pobedu svih nas u ovoj situaciji potrebno da - ostanemo kod kuće.
 
Svoje poruke građanima uputili su i osvajačica olimpijske medalje u streljaštvu Aranka Binder, kao i evropski vicešampion u košarci Milenko Tepić.
 
Njihove poruke pogledajte u snimku.
 
 
Takođe, poslušajte poruke našeg olimpijskog šampiona u odbojci Vase Mijića, bivšeg selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladena Krstajića i olimpijskog šampiona u odbojci Andrije Gerića.
 
 
U kampanji su i naš olimpijski šampion u odbojci Vladimir Batez, kao i osvajač NBA košarkaške lige Darko Miličić.
 
 
U kampanji su i naši proslavljeni sportisti - najbolji srpski odbojkaš svih vremena Ivan Miljković i srpski fudbalski reprezentativac Dušan Tadić.
 
 
  • NS

    27.03.2020 23:09
    Odvratno
    Kako vas bre nije sramota! Vi cete da pricate ko su ovi sportisti?! Odvratni ste! Gori ste i od AV AV botova!
  • djoko

    27.03.2020 15:05
    smarate
    'Ostani kod kuce i pasi travu', smarate bre....
  • Analiticar

    27.03.2020 14:16
    Dve vrste istaknutih sportista
    Jedni su donatori,Nole,Ana,Deki,a drugi su ovi drugi sto kad napune 4 banke dobijaju nacionalnu peziju soma eura mesecno i vise,e od tih drugih ne ocekujte donacije

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.