U gerontološkim centrima u Vojvodini nema obolelih od korona virusa

U gerontološkim centrima i staračkim domovima u Vojvodini nema obolelih od korona virusa, navodi se u saopštenju pokrajinskog ombudsmana.
U gerontološkim centrima u Vojvodini nema obolelih od korona virusa
Foto: Pixabay
Kako je saopšteno, pokrajinski ombudsman kontinuirano obilazi gerontološke centre i staračke domove u Vojvodini i njegov zaključak je da su usluge u tim ustanovama na visokom nivou, da se propisi poštuju, da zaposleni savesno ispunjavaju svoje obaveze i da nadležni ulažu velike napore da obezbede što bolje uslove za funkcionisanje tih ustanova. 
 
Da je taj utisak ispravan, dokazuju i izveštaji da na teritoriji Vojvodine u staračkim domovima nijedan korisnik nije oboleo od korona virusa, navodi ombudsman.
 
Ukazuje i na solidarnost koju su pokazali određeni privrednici, koji su gerontološkim centrima donirali zaštitni i dezinfekcioni materijal ili novac za njegovu nabavku.
 
Pokrajinski ombudsman poziva građane da se dosledno pridržavaju propisanih mera zaštite, da se sa obzirnošću odnose jedni prema drugima i da budu solidarni sa svima kojima je potrebna pomoć i podrška.
  • dr NS

    01.04.2020 11:09
    Kako nema kad ima u Zemunu.
    To nama pripada

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.