Vode Vojvodine: Ribokradice aktivnije, ribočuvari ih hvatali na delu

Prethodnih dana i noći, ribočuvari "Voda Vojvodine" primetili su da su ribokradice aktivnije.
Vode Vojvodine: Ribokradice aktivnije, ribočuvari ih hvatali na delu
Foto: 021.rs
U redovnoj kontroli u noćnoj smeni ove srede, na Kikindskom kanalu, na potezu Novi Bečej-Bačka Palanka, nađeno je 19 postavljenih mreža i drugih alata.  
 
"Pozvana je policija, sa kojom 'Vode Vojvodine' ima odličnu saradnju i preduzela je sve neophodne mere. Dan kasnije, na potezu Bečej-Bogojevo, takođe u noćnoj smeni, u redovnoj kontroli kod Turije, više osoba je zatečeno dok su vadili mreže. Ribočuvari su preduzeli sve mere iz svoje nadležnosti, oduzeli mreže, a protiv ovih lica, koja su već kažnjavana za isto delo, podnete su prekršajne prijave", poručuju u "Vodama Vojvodine".
  • Petar

    14.04.2020 06:11
    Ko bi rekao...
    Kikindski kanal na potezu Novi Bečej - Bačka Palanka?!?!
    Geografija, sedi, 1!
  • Pera

    11.04.2020 14:47
    Tako
    Ribu dostavljaju na kucnu adresu ,po porudzbini
  • NS

    11.04.2020 09:06
    Pijace ne rade, restorani ne rade" kome i kako prodaju kradenu ribu. To ti je kao i za Covid - treba im obezbediti društvenu distancu i uginuće im biznis.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina