Vrbas: JKP "Komunalac" zamolio građane da sami očitaju svoje vodomere

JKP "Komunalac" Vrbas saopštio je da neće očitavati vodomere za april, ni kod fizičkih ni kod pravnih lica, kako bi se smanjili kontakti sa građanima na što manju meru, a samim tim i mogućnost zaraze virusom korona.
"Iz pomenutih razloga, molimo građane da očitavanje svojih brojila sami obave", navode u "Komunalcu". 
 
Prijava očitanog stanje može se obaviti od 23. do 30. aprila, radnim danima od 8 do 13 časova. Brojevi telefona za prijavu su: 706-575,  lokali 114 i 129 .
 
Prilikom prijave potrebno je navesti ime i prezime, mesto i adresu stanovanja i tačno stanje  brojila.
 
"Ukoliko u naznačenom periodu korisnik ne prijavi utrošak vode za april biće zadužen po proseku potrošnje vode u prethodnih šest meseci", kažu u "Komunalcu".
  • RVosha

    10.04.2020 19:36
    Smrdija
    Zlotvori
  • Sima

    10.04.2020 15:57
    Sima
    Pa ovo je sramota drža netreba da naplaćuje ništa dok traje ovo vanredno stanje. Pa svi smo po kućama i stanovima non stop čistimo,ribamo,bojler skoro non stop radi. A većina neprima nikakve prihode jer većina neradi niti ima neke penzije. E tek će izvršitelji derikože da nam oderu kožu. Sramota.
  • Las Vrbas

    10.04.2020 15:21
    Tišina tamo!
    što bi rekao vrhovni nabavljač respratora: Kompletni idioti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.