U Zrenjaninu cisterne sa besplatnim dezinfekcionim rastvorom

Cisterne iz kojih će građani besplatno moći da uzmu dezinfekcioni rastvor za sopstvenu upotrebu, biće postavljene danas i sutra na tri mesta u Zrenjaninu.
U Zrenjaninu cisterne sa besplatnim dezinfekcionim rastvorom
Foto: 021.rs
Gradska uprava saopštila je da će popodne cisterne od hiljadu litara biti postavljene na platou kod mesnih zajednica na Bagljašu i u centru Zrenjanina, kod hotela "Vojvodina", a treća cisterna će biti postavljena sutra kod zgrade "Lesnine" u Ulici Marka Oreškovića.
 
Građanima će biti omogućeno da u svoju ambalažu natoče do dva litra dezinfekcionog rastvora, od 5 do 17 časova, u danima kada nije na snazi potpuna zabrana kretanja.
  • Pera

    14.04.2020 20:01
    Sns pljackasi
    Bolje to odneti na analizu...na sve su spremni doticni
  • Novosadista

    14.04.2020 18:46
    Menjam moja dve litre rastvora za dve litre vode, uz moju doplatu
  • Novosadista

    14.04.2020 18:44
    Svega ima samo vode nema!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina