Ignorisao upozorenje policije da zaustavi vozilo i sleteo sa puta u Pećincima, u kolima nađena marihuana

Policija u Pećincima podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetšestogodišnjeg muškarca zbog ugrožavanja javnog saobraćaja.
Ignorisao upozorenje policije da zaustavi vozilo i sleteo sa puta u Pećincima, u kolima nađena marihuana
Foto: Pixabay (ilustracija)
On je u noćnim časovima automobilom sleteo sa kolovoza, nakon ignorisanja upozorenja policijskog službenika da se zaustavi. U nezgodi je lakše povređen njegov dvadesetpetogodišnji saputnik.
 
Prilikom pregleda automobila, kod dvadesetogodišnjaka koji je bio sa njima pronađena je manja količina marihuane i digitalna vaga.
 
Sva trojica su privedena sudiji za prekršaje koji im je izrekao novčanu kaznu od po 80.000 dinara. Prekršajni sudija je vozaču izrekao novčanu kaznu od još 20.000 dinara, šest kaznenih poena i zabranu upravljanja automobilom u trajanju od tri meseca.
  • Klasika

    15.04.2020 15:47
    Postajemo Colombia sve vise malih Pablo Escobarova .Zbog propalitete.Nek gledaju Baku prase ali samo to ne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina