Novi PerSu market otvoren u Novoj Pazovi

Od četvrtka 16. aprila, novi PerSu komšija na usluzi je građanima Nove Pazove, na adresi Kneza Mihaila 30.
I u ovom PerSu marketu preduzete su sve neophodne mere predostrožnosti u cilju zaštite zdravlja zaposlenih i potrošača, poručuju u PerSu. 
 
"Postavljena je zaštitna zavesa, koja štiti trgovca sa svih strana, a potencijalni prenos virusa bliskim kontaktom je smanjen na minimum. Ispred ulaza u maloprodajni objekat, postavljen je dezobarijer za dezinfekciju obuće pre ulaska. Osim toga, svi zaposleni su opremljeni neophodnom zaštitnom opremom. Ruke se redovno dezinfikuju, kao i sve kontaktne površine na svaka dva sata", navode u PerSu.
 
Na dan otvaranja, kupce je osim brojnih akcijskih sniženja i poklona, dočekao moderno uređen enterijer, ljubazni prodavci, kao i širok asortiman svežih, domaćih proizvoda.
 
"Na prostoru od oko 120 kvadrata, ovaj market svakodnevno nudi svojim potrošačima preko 2.500 različitih artikala, kako vodećih brendova, tako i domaćih, lokalnih proizvođača. Osim gotovo 250 artikala koji se svake nedelje mogu naći na akciji, veliki akcenat je i na PerSu pijaci, bogatoj voćem i povrćem, odeljenju svežeg mesa u MAP pakovanju, vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla", kažu u PerSu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".