Ozi Ozborn donirao ortopedska kolica bolnici u Pančevu

Interno odeljenje pančevačke bolnice nadavno je dobilo sedam novih ortopedskih kolica, a najveći broj (četiri) donirali su Ozi i Šeron Ozborn.
Ovu donaciju je, kaže za 021 načelnica ovog odeljenja dr Radmila Jevtović, omogućila dijaspora. Sa Ozbornovima je u komunikaciji bio Pačevac koji živi i radi u Los Anđelesu Predrag Radovanović. 
 
"Ova donacija nam je dobro došla, iako već imamo određeni broj kolica, ali ona mogu da se pokvare. Donirana kolica su već u upotrebi, dva komada u kovid bolnici, a ostatak u ostalim odeljenjima", navodi dr Jevtović.
 
Ostala kolica pristigla su angažovanjem dijaspore iz Perua, Kanade i Austrije, zahvaljujući uplatama Dušice Ivanović (Kanada), Miloša Lazarevića (Peru) i Svetlane Matić (Austrija).
  • Iron Man

    13.05.2020 10:53
    Svaka čast gospođi Jevtović i naravno Oziju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina