Sanira se put Subotica - Novi Sad, radovi do 25. maja

Radovi na sanaciji državnog puta, na deonici Subotica - Novi Sad, kod petlje Feketić, počeli su danas i trajaće do 25. maja.
Sanira se put Subotica - Novi Sad, radovi do 25. maja
Foto: 021.rs
Tokom izvođenja radova, saobraćaj iz pravca Subotice ka Novom Sadu biće preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku. 
 
Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom 24 časa neprekidno, poručuju u "Putevima Srbije".
  • Bane

    17.05.2020 23:40
    Lik
    Sanirajte molim vas gradske (novosadske) rupe, rupetine, vagaše, izmestite utonule šahtove, drveće i grane pored puta i disciplinujte bezobzirne, da nam lakše i lepše funkcioniše saobraćaj i život - hvallllaa!!!
  • kolaric panic

    16.05.2020 11:34
    ...
    ubedljivo najgora deonica na autoputu ... kada udjete u Srbiju kao da vam taj deo puta porucuje: e, ovo odavde NIJE EU!
  • deo demosa

    16.05.2020 10:09
    @IQ50
    Kakav rafinirani sarkazam! iskreno sam se nasmejao, i to nisam samo pustio vazduh kroz nozdrve već sam se zasmejao. retko duhovit čovek. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.