U požaru u Apatinu izgorelo porodično imanje

Vatrena stihija progutala je za nekoliko minuta celo stočno imanje porodice Kosanović iz Apatina.
U požaru u Apatinu izgorelo porodično imanje
Foto: Pixabay
Zbog brzine širenja požara za nepunih pola sata su izgoreli svi objekti gazdinstva i oko 50 umatičenih priplodnih grla ovaca i ostale stoke, a samo su preživela dva konja i pas. Na sreću, ljudskih žrtava nema i niko nije povređen, piše RTV.
 
Kako se dogodio požar, utvrdiće istraga i nadležni.
 
U Apatinu se skoro ne pamti požar ovakvih razmera, gde je uništeno sve.
 
Komšije, prijatelji i građani su se ujedinili i počeli da prikljupljaju pomoć za četvoročlanu porodicu Kosanović. Sve donacije za obnovu njihovog gazdinstva mogu se uplatiti na: Nedeljka Kosanović, žiro račun: 160-2400100033726-48.
  • kako sad odjednom

    18.05.2020 08:34
    Nismo sposobni za drugo stanje
    Za vreme vanrednog stanja nije bilo toliko pozara kao sada kad jedozvoljeno kretanje pa se namece SAM zaklj da neko pali imovinu. Mozda nije ovaj slucaj takav ali namece se žestoko sam odgovor.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina